Lataa tästä

Ladattavat aineistot

Lataa alla olevasta luettelosta haluamasi aineisto

Kun tarvitset apua markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun, kehittämiseen tai toteuttamiseen, ota yhteyttä. Saat tietoa julkaistavista uusista oppaista, kursseista ja palveluista ensimmäisten joukossa enintään 1-4 kertaa vuodessa lähettämällä yhteystietosi ja ruksaamalla viestilomakkeelta kohdan Kyllä.

Pysy kuulolla!

Markkinointisuunnitelma | Lataa mallipohja

Tämän markkinointi- ja viestintäsuunnitelmamallin tarkoitus on antaa sinulle ideoita ja helpottaa suunnittelemaan toimenpiteitä, jotka tukevat yrityksesi liiketoiminnan tavoitteita.

Huolellinen suunnittelu auttaa rakentamaan systemaattista, tehokasta ja vaikuttavaa viestintää. Se auttaa vahvistamaan yrityksesi brändiä ja tukee matkaa kohti entistä parempia tuloksia.

Tämä malli on suunniteltu erityisesti pienyritykselle, jossa on vähäiset resurssit markkinointiin. Mallipohja on tarkoituksella laadittu yksinkertaiselle Power Point -valmispohjalle. Muokkaa tästä sinulle toimiva suunnitelma poistamalla tai lisäämällä osia tarvittaessa. Malli sopii sovellettavaksi koko vuoden suunnitteluun, ja yhtä hyvin myös yksittäiseen kampanjaan, projektiin, tapahtumaan tms.

Dimarcomin markkinointi- ja viestintäsuunnitelman mallipohja on tarkoitettu sinulle. Käyttö kaupallisiin tai koulutustarkoituksiin on kielletty.

Lataa tästä PDF Lataa tästä Powerpoint

Tarvitsetko tukea markkinointisuunnitelman aikaansaamiseksi tai suunniteltujen toimenpiteiden toteutukseen?

Me autamme mielellämme markkinoinnin ja viestinnän suunnittelussa, kehittämisessä ja tietenkin kaiken toteuttamisessa, ota yhteyttä.

Tulossa on myös muita konkreettisia ja käyttökelpoisia vinkkejä ja oppaita. Saat tietoa julkaistavista uusista oppaista, kursseista ja palveluista ensimmäisten joukossa enintään 1-4 kertaa vuodessa antamalla yhteystietosi ja ruksaamalla viestilomakkeelta kohdan Kyllä.

Pysy kuulolla!

Tilaa oppaat ja vinkit - saat ne ensimmäisten joukossa!

Tietoni saa lisätä ja tallentaa Dimarcomin markkinointirekisteriin. Otan mielelläni vastaan tietoa uusista palveluista, oppaista ja kursseista ensimmäisten joukossa enintään 1-4 kertaa vuodessa.