Sisällöntuotanto – avain verkkonäkyvyyteesi

Sisällöntuotanto on avain tehokkaaseen verkkonäkyvyyteen, sillä ilman tai vähäisellä sisällöllä ei voi saada toivottua verkkonäkyvyyttä eikä löydettävyyttä hakukoneessa. Meillä tuotettu sisältö ajatellaan ja suunnitellaan aina strategisesti tukemaan tavoitteitasi sekä optimoidaan huolellisesti hakukoneita varten. Tuotamme sisältöä, jota haetaan verkosta, ja joka tukee myyntiäsi ja strategisia tavoitteitasi.

Tavoitteellinen sisällöntuotanto

Strateginen sisällöntuotanto edellyttää aina omien, liiketoiminnan tavoitteita tukevien avainsanojen ja -termien tuntemista, joita sitten luontevasti käytetään sisällöissä.  Tehokas sisällöntuotanto edellyttää aina myös suunnitelmallisuutta, jotta jokaista toteutusta ei tarvitse erikseen miettiä, vaan tuotannolla on aina tavoitteita tukeva punainen lanka mielessään. Tavoitteellisessa toiminnassa olennaista on tietenkin jatkuva seuranta ja mittarit, joiden tulosten perusteella kehitetään sisältöjä ja ideoidaan uutta.

Verkossa on kova kilpailu. Lukijoita, seuraajia, jakoja, linkkejä yms. saadaan vain kiinnostavalla, arvoa tuottavalla, merkityksellisellä ja uniikilla sisällöllä.

Sisällöntuotanto – palveluitamme

  • Liiketoiminnan tavoitteita tukeva sisältösuunnitelma ja sen kokonaisvaltainen toteutus.
  • Referenssi- ja asiakastarinat tai artikkelit: suunnittelu, toteutus ja käännöspalvelut.
  • Sisällöntuotanto verkkosivuille, blogiin, some-kanaviin, uutiskirjeeseen tms.
  • Lehdistötiedotteet ja uutiset.
  • Visuaaliset sisällöt: kuvat, videot ja graafiset elementit.

Palveluiden hinta muodostuu toimeksiantosi laajuudesta. Esimerkkinä referenssitarina on maksanut asiakkaalle n. 400 eur (alv 0%). Ota yhteyttä! Haluamme auttaa sinua saamaan enemmän hyötyjä verkosta!

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen? Soita 045 663 8720 tai lähetä viesti!

Tietoni saa lisätä ja tallentaa Dimarcomin markkinointirekisteriin. Otan mielelläni vastaan tietoa uusista palveluista, oppaista ja kursseista ensimmäisten joukossa enintään 1-4 kertaa vuodessa.

Sisällöntuotanto on avain verkkonäkyvyyteen ja löydettävyyteen. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan kohderyhmiäsi kiinnostavaa, merkityksellistä ja arvoa tuottavaa sisältöä – erottumaan kilpailijoistasi!