Sinun markkinointi- ja viestintätiimisi

Missio & visio

Autamme pk-yrityksiä suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan yrityksen myyntiä ja liiketoimintatavoitteita tukevaa vaikuttavaa ja tehokasta viestintää ja markkinointia. Autamme myös vahvistamaan ja kehittämään yrityksen verkkoläsnäoloa, asiakaskokemuksia ja liiketoimintamahdollisuuksia yrityksen toimialaan, kilpailutilanteeseen ja tahtotilaan sopivalla tavalla.

Tavoitteenamme on kehittyä luotettavaksi toimijaksi ja asiakkaidemme strategisesti tärkeäksi kumppaniksi, jolla on korkea asiakastyytyväisyys/uskollisuus, hyvä maine sekä vahva ja arvostettu verkosto.

Tarinamme

Dimarcom eli lyhenneyhdistelmä sanoista Digital Marketing & Communications on 1.9.2017 toimintansa aloittanut yritys. Yrityksen perustaja ja omistaja on kokenut markkinoinnin, viestinnän ja asiakaspalvelun ammattilainen Marja Hawas. ”Minusta tuli yrittäjä, kun pitkäaikainen työsuhteeni suuren kansainvälisen teollisuusyrityksen Suomen palvelu-ja tuotemarkkinointipäällikkönä päättyi. Haluan hyödyntää pitkää ja laajaa kokemustani ja auttaa pk-yrityksiä löytämään heille parhaiten sopivan verkkoläsnäolon ja uusia mahdollisuuksia asiakkaidensa palvelemiseen myös verkossa.”

Tapamme toimia

Dimarcomissa yhdistyy innovatiivisuus, rohkeus ja uuden oppimisen ilo kokemuksen mukanaan tuomaan vahvaan markkinoinnin ja viestinnän osaamiseen käytännössä. Meille on tärkeintä, että voimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan verkkoon liittyvät tavoitteet ja unelmat sekä täyttämään niiden avulla omien asiakkaidensa ja liiketoimintansa odotukset ja tavoitteet. Teemme työtämme sitoutuen, luottamuksella ja etsien aina sopivimpia ratkaisuja asiakkaillemme. Asiakastyytyväisyys ja –uskollisuus on tärkein toimintamme mittari ja arvomme.

Asiantuntijoiden verkosto

Tiimimme kasvaa ja laajenee tarpeen mukaan. Verkostoomme kuuluu kokeneita ja luotettavia markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, joiden kanssa teemme jatkuvaa yhteistyötä. Me tunnemme teoriat, prosessit, alaan liittyvät periaatteet ja toimintamallit, ohjaavan lainsäädännön sekä tämän päivän trendit ja ilmiöt. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme alan huippuja seuraamalla ja kouluttautumalla. Meille työ ja parhaiden ratkaisujen löytäminen yrityksellesi on suurin ilon ja motivaatiomme lähde.